A Great Song!


Pjamasparty med Finaste!♥

Taggar nu!
Bloggar mer senare!
Puss

Följ bloggen Perfectsmile!

Hejsan! börja följ bloggen http://perfectsmile.blogg.se/! Det är en super blogg som ni bara måste klicka er in på! Jag läser den hela tiden. För den är så grym! Det är fem supersöta tjejer vid namn Sara,Ina,Signe,Saga och Klara! Så vad väntar ni på? Checka Checka och Checka :) <33

Att vara Lycklig är allt man behöver..♥

Man vill bara ha någon att dela sina känslor med, kunna berätta hur man mår. Egentligen har man alltid någon, men kanske ingen man inte riktigt är säker på. Jag vill bara prata ut, berätta min känslor,tankar och besvikelser. Jag vill bara bort, bort från där jag är just nu och börja på något nytt. Byta skola och hela köret. Jag har haft det lite jobbigt i dem senaste månaderna men jag reser mig ändå. Men jag vill bara att några personer jag känner ska sluta svika "en" och bara kunna acceptera förändringar.. Sluta kommentera folk. Jag ska börja på nytt...



Ben and Jerry's in my heart.

Ska åka ner till Handlar'n nu och köpa Ben and Jerrys i detta fina väder! Bloggar senare,puss.

Dagens Outfit :]

Linne - Noanoa Jeans - JC

B.L.O.G.G.P.A.U.S -.-

Tar en bloggpaus tills på Fredag tror jag, jag har mycket läxor. Och allmänt inte orkar haha.. Men bli inte för besvikna :] För när jag fått i ordning allt så kommer jag igång! Och då menar jag verkligen igång, puss!




Tillfällig

Hey! Jag är inte så nöjd med min design just nu.. Men jag har gjort en tillfällig haha.. Tills jag fått hjälp av en tjej i Bloggen Ebny.se! Jag fick lite tips av min kompis Ida om hur denna design skulle bli så länge :] Och förresten, imorgon kommer det vara ganska dålig updatering, jag och Vendela ska till stan och köpa spa saker och sedan i helgen ska vi ha spa hos mig haha :D Kommer att bli riktigt kul! Måste gå nu. Puss!
Arkiv-bild..


Taggar till Middagen nu, bloggar sen!

photo edited for free at www.pizap.com
Ska åka på middag hos mammas kompis nu! Bloggar senare! Puss.

Våår.. <3

O men gud, det var världens underbaraste väder today. Dör vad mysigt! Även fast det är vår så känns det verkligen som sommar. Jag hade bara en kofta på mig idag haha.. ;]



Chill + dagen



Hej alla, idag har det varit en riktig chill-dag haha.. Ne men, jag och Agi åkte till stan och jag skulle ha köpt ett par mjukisar och en kofta från hollister men det blev inte riktigt av. Men hon köpte en mössa hon med :] Och nu är jag hos mormor och ska MYSAA! Kommer bli en mysig kväll! Puss.


"I'm only a human,sometimes i make misstakes..


S.T.U.D.I.E.D.A.G I.D.A.G

Hola, som jag skrev i inlägget nedan så har jag studiedag! Ni fattar att jag inte riktigt har så mycket att blogga om. Men till påsk så ska jag, Andreas (bror) , mormor,mamma och Anna (moster) åka till Skövde och träffa mormors kusin och fira påsk där, nice :]  Sedan under påsklovet kommer jag och Nikki åka Finlands färgan,wiee! Kommer bli super kul haha.. Okej tänkte bara skriva lite om hur mitt påsklov kommer att bli!

Come on it's FRIDAAAY!

Godmorgon alla fina, känns super att vakna på en fredag nu haha.. Jag har studie dag idag också så det känns så himla skönt. Jag och Agi (hon kallas så) ska tagga till stan idag och ska typ köpa en mössa som är på rea till vintern och jag ska köpa ett par mjukis byxor och en kofta från Hollister. Visar min köp senare ikväll. Hoppas i får en awsome fredag!

Today's new in!

Hellloo, idag var jag och köpte en HPI mössa som var på rea den har kostat 700:- men jag betalade den för 350:- :] 
Och föressten, designen är på G så jag kommer börja uppdatera snart! Imorgon så har jag studie dag så jag och Agi kommer nog tagga till stan det kommer bli nice :]

Snart,snart,snart!

Sitter på biblioteket i Brommaplan just nu och bloggar haha.. Men jag ville bara skriva att jag kommer börja uppdatera när jag fått designen klar och så! Så jag kommer tillbaka snart, hoppas jag!

Webcam fun!

Haha, ni märker att jag är inte har så mycket att göra!

Nikki slaggar över!

Japp, Nikki kommer slagga över så det kommer inte bli så mycket bloggning.. Men jag har bestämt mig när jag fått dne nya designen (som kanske kommer upp om 2 veckor) så kommer det bli minst 4 inlägg om dagen hoppas jag. Men ska inte göra så mycket ikväll, vi kommer att kolla på tv och mysa! Ha en trevlig kväll ni med!

My day yesterday

Tänkte berätta om "min dag" igår. Jag vet det är ganska ointressant, men bättre än bad update. Dagen började med att jag åkte till pappi som kommit hem från Grekland, jippie! Han gav mig och min brorsa presenter därifrån! Jag fick en LV väska, många armband, en tröja och ett skal till my phone. Sedan gick vi och köpte tre filmer,godis och pringels(?). Vi kollade på en film taggade till solna och åt pizza.  Jag har saknat pappa så himla mycket så det har varit en helt underbar kväll. Om han ser det här vill jag bara TACKA för en underbar dag :]
Ska äta nu bloggar mer senare!

W.I.E.E

Är riktigt glad just nu! Jag har kontaktat tre tjejer som har en awsome blogg, som ska hjälpa mig med design:] I alla fall den ena av dem! Jag ska skicka information,bilder och sånt till henne senare idag hoppas jag.. I alla fall ni kan väll checka in deras blogg? Läs värd upp till 100 %. Den heter http://ebny.se. Och föressten, jag gjorde ju en skylt här om dagen, den bilev jätte ful. Har sätt på youtube hur man gör fina så har suttit ett tag och gjort dem här:



Kommetera vad ni tycker om dem!

Saknar dig!

"Jag älskar dig så mycket, så svårt att förklara hur jävla mycket du betyder för mig. Men när saker förändras så ses vi inte ens i vardagen, att inte kunna känna din närvaro, svider!"


MUMS..

Gratisbild på Grönt äpple

Nytt i Garderoben

Var i stan här om dagen och shoppade lite.. Köpte den här underbara skjortan på hollister och hårnolar på H&M för 19 kr tor jag att det var :] Nu kommer mormor i alla fall och fikar så slipper jag vara själv, haha!
Puss

Sometimes is the life shit, or not..


TAKE A CHANGE


Ny profilbild på facebook


Helgens planer :*

Lördag :
* Vakna
* Tagga till stan och fika med någon..?
* BLOGGA..?
* Ha lördags mys
* Göra läxor -.-
* Blogga!
* Sova zZzZ

Söndag :
* Vakna i lung & ro
* Åka till en TioTretton och göra musikvideo med Finaste
* Åka till "Jysk" och köpa kuddar till vardagsrummet,ORKA -.-
* Gå ut med kompisar i området och köra King.
* Blogga!
* Blogga!
* Sova zZzZ

Jag kommer alltid att älska er! <3



Min uderbara kusin och min underbara moster, MISS! <3
-INA

FRÅGESTUND

Eftersom, jag typ inte vet riktigt vad jag ska blogga om så får man göra lite sådanna saker som gör att upd blir bättre. Te.x Dagens Citat, Dagnes Haff, Dagens Outift, Dag 0-30 osv.. Och nu blir det en frågestund, Fråga från himel och jord, jag svarar på allt. Bara det inte är något jag inte vill ni ska vara med på bloggen eller något! SÅ FRÅGA PÅ FINASTE!
Pussar,
INA


Home today!

Hej alla finaste! Vill börja inlägget ett TACK till er alla som läser bloggen, ni är  underbara! I alla fall, är hemma från skolan idag.. Vaknade och mådde shit haha! Men det är fint väder ute faktiskt. Känns som att våren vill komma nu, yey :] Ska till pappa idag, så kom att lägga upp bilder på LV väskan han köpt lite senare ifall om jag orkar.
Pussar,
INA

Bloggpaus -.-

Sorry men jag tar en bloggpaus pallar faktiskt inte blogga just nu,har hänt mycket, men livet rullar på ändå. Jag har mycket läxor också som gör orsaken. Bli inte allt för besvikna för jag kommer tillbaka, kanske snabbare än vad ni tror ;]
PUSS PÅ ER!
HAHA, vilken dålig blid, men aja jag BJUDER -.- <3

Taggar till skolan-Bloggar senare -.-

Skata bussen som går om 6 min, måste skynda mig! Bloggar mer senare. Hoppas jag hinner med den :]
INA ;*

Go'natt!

Good night Sweatheart! Ska sknart gå och lägga mig, är fett trött. Imorgon blir det en ganska vanlig dag faktiskt. Förutom att jag taggar till Gallerian med Mormor och byter några grejer från Hollister. Efter blir det plugg,plugg och bara plugg haha :] Bloggar mer imorn!
PUSS!
INA ;*

HIHI

Kom ni ihåg mitt 80:e inlägg eller? Det var inte så länge sedan! Och nu har jag gjort 119 inlägg, wiee! Ville bar att ni skulle veta det.

Sammanfattning

  • 119 inlägg
  • Medlemsnivå: Bas
  • Blog-ID: 3222772
  • -Ina

Haha, Tumme upp :P

Datorn: Hej! Vet du vem jag är?

Du: Ja hur så da?

Datorn: Jag vet inte.

Du: Okii idiot :)

Datorn: Fråga mig någonting.

Du: Nej

Datorn: Nähä.

Du: Bajs!  (Kolla vilken omogen unge man är,haha)

Datorn: :)

Du: Okej vad jag är omogen :D

Datorn: Japp.

Till bloggläsare från mig: Jag hissar " Prata med datorn 2" Det är fett nice :]


Dagens Outfit :]

Tröja - KappAhl
Tights  - Cubus
Linne - HM
Jacka - Hollister
Skor - Convers
-Ina

AVICII my love!

Sitter och dunkar aviici nu haha! Jag är lite avis på min brorsa han ska på konsert då feed me uppträder om en vecka och jag är inte tillräckligt stor :[ Lilla gumman! Men han är 14 och jag 12! Men mamma har lovat att när jag fyller 13 så kommer jag få åka och se avicii i Malmö, är helt freaking glad för det! Det kommer nog vara den bästa dagen i mitt liv ever! För mina kompisar kommer följa med och det kommer bli så cool haha.. Vi kommer ha värsta looken! Nu ska ni i alla fall få lyssna på Tim Bergling/AVICII:
La upp dem mest kända men mina favvos! Lyssna och njut :]

AVICII - Fade into Darkness AVICII - Levels

Glömt å säga!

Haha, hur kan jag glöma att säga att jag vunnit en tävling på http://lydiasliv.devote.se! Man skulle göra en header och den hon tyckte var snyggast skulle vinna, och hon valde min! Jag tycker ni borde checka in på hennes blogg för den är bra! Men det tråkiga är att hon skivit att jag inte har någon blogg :[ Men det gör inget jag har skickat ett meddelande på facebook till henne och så. Men nu måste jag ju ändå säga vad det var jag tävlade om!  Jag har vunnit ett par JUICY COUTURE örhängen *Happy*! Jag har liksom inget från det märket så ska bli kul att få dem nu. Dem kommer på Tisdag så kommer komma upp bilder så klart! Aja, ville bara att ni skulle veta att jag var med!
PUSS PÅ ER!
-Ina
Juicy couture hjärta form örhängen
Dem ser nog ut såhär för det var så hon beskrev dem :)

Vill ha, ska ha!

Tänkte visa er något jag tycker är snyggt från Hollister som jag bara känner att jag måste ha haha! Jag vet inte om ni tycker det är roligt när jag bloggar om sånt? Men kommenetra vad ni tycker, för hitils har inga klagomål kommit :]
Solana Beach
Brooks BeachBeach Flip Flops

Jeans - 500:-  Blus- Rea 150:- (Förp. 460) Kofta - 300:-  Flip flops - 360:-

Palla Rubrik..?

Har alltid svårt att hitta rubrik men aja, sepelarn roll! Och föressten, hej :] Har precis vaknat nu och kände för att sätta mig vid datorn haha, Desperat! Nej men, ska äta frukost snart och sedan sätta mig på tuben in mot stan med några kompisar det kommer bli nice :P Kommer nog ssläga någon mobilbloggning där hoppas jag :]
Bloggar mer Senare!
Puss

Haha, vilken lättnad'

Tur att Loreen van och inte sorry men "töntiga" danny. Det finns säker dem som sitter framför tv:n och gråter för det nu haha.. Aja ville bara  ha det skrivet :)
-Ina

Final, wiee!

Rubriken säger allt. Det är Melodifestivalen-finalen idag,wiee! Jag tror jag hejjar på Lorren men låten "Euphoria". Dem andra är bara ett skämt nästan, tycker jag haha. Ska äta nu med mamma och me Andreas (bror).
Bloggar mer imorgon!
-Ina

Nytt i Garderoben,snart!

Pappa är i Grekland just nu och komer att vara där i en vecka till och sedan kommer han hem. Och jag samtalade med honom för ett tag sedan och gissa vad? Han har köpt en Louise Vuttion väska till mig där! Är så glad har typ velat ha en sån i evighet.. Men det har bara inte blivit av. Kommer bilder när han kommer hem förhoppningsvis :]
Tror att det är någon i den här modellen!
-Ina

Iphoens-skal!

Nu måste jag tipsa er om en super hemsida, jag menar verkligen super! Alla som har Iphones tror jag kommer att älska. Hemisdan heter  http://beautyiphone.se! Och där säljer dem iphones skal som typ ser ut som fokis, och är mycket billigare alla skal kosta 399:-. Då menar jag pärlor, bling, diamanter, spets och massa me. Så varför inte titta sig en till?
-Ina

STOP KONY!

Gråter, när jag ser och hör! Man känner sig fan bortskämd men inte på det sättet då man får överdrivet med saker, utan på det sättet där man har ett sånt bra liv! Här sitter man på sitt rum har sina föräldrar vid sin sida och kompisar.. Men det finns en jävla människa vid namn Joseph Kony som är så kriminell så det går inte att förklara. Han har adopterat 30,000 barn och gjort dem till soldater och dem har varit tvungna att döda sina egna föräldrar. Och ahn har  misshandlat dem också... Och jag fattade inte riktigt vad det var när jag hörde det så jag tänkte inte så mycket på det men nu när jag har sett den här videon som är 30 min lång så tycker jag att ni också ska göra det! Dem 30 min är så himla värda att se på att få ta en plats i ens hjärta, för så hemskt är den..
Dela och sprid. Jag vet att det här låter onödigt men asså skriv på bänkar/skåp/väggar och dörrar i skolan " Kony 2012" det kallas att sprida! Så snälla, se på filmen ni kan ge skillnad! ♥

Sno stilen Lauren Conrad


Åå!

Plugg,plugg,plugg bara plugg haha! Nej men jag har Geo-prov om en vecka men asså det super mycket jag ska kunna och har bara tränat halva :/ Så hoppas det går bra ändå.
Ska kolla på tv nu!
Kram på er :)

Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑
-Ina

Sjuk.. :[


Då har man gått och blivit sjuk :[ Men men det gör inte så mycket. Vill också skriva sorry för bad update men ärligt talat så vet jag inte vad jag ska blogga om haha.. Tänkte i alla fall börja med dagens outfit eller vad tycker ni? :] Drt är ganska roligt faktiskt. Och försessten, imorgon ska jag till stan med mammi och mormor och fika och gå runt lite. Jag hade tänkt att byta lite saker från Hollister och köpa lite linnen det behövs! Har gjort en smoothie nu som jag ska dricka! Bloggar senare-
-Ina

Exotic

Sitter och kollar på BB nu på datorn  och äter exotic- snacks. Nyttigt va? :]
Puss

Godnatt,godnatt <3

Kör ett godnatt inlägg nu! Ska kolla på Big Brother så det blir inte natti natti ännu men ändå. Men vill bara säga tack för att ni finns,för att ni besöker min blogg ni ska veta att det verkligen värmer :] Nu vet ni det haha.. Bloggar mer imorgon förhoppningsvis ska ha lite gäster men det blir väl lite upd i alla fall!
Puss

My day :)

                                              Hej alla fina!

Idag så har det varit en ganska chill dag faktiskt. Förutom att jag tog tuben till Brommaplan och åt på donken och efter det så hade jag  teatern i en timme ungefär och sedan åkte jag hem och myste lite. Men mamma fyllde år också! Hon fick en hjärtformade ask som jag köpte på panduro hobby och så målade jag den oc skev lite fina saker på den osv..  Men en tråkig sak var att jag tvättade min hollister-tröja och gissa vad?! Den blev helt förstörd :( Och jag som liksom betalat 500 för den. Så jag tänkte byta den till en blus och en skjorta om den finns kvar. Ska i alla fall hjälpa mormor med en sak nu.

Bloggar mer senare!
-INA :*

Nytt!

Hola amigos, har gjort en ny header! Vad tycks? Jag har massor jag vill göra om i designen men vet inte hur jag ska gör,haha. Det här blir ett snabbt inlägg..
-INA :*

RSS 2.0