Blogg.se stil

Blogg.se har något nyn stl som heter stil över helgen. Det är kul med lite förändring haha. Synd bara att det bara är för helgen. Fast jag är så van med det gamla så ja.
Kram

Stan idag!

Har precis kommit hem från en lång dag på stan. Jag har fikat,ätit och lite små handlat.
Har inte så mer att skriva om. I alla fall,här kommer bilden på en tröja jag köpte från Hollister 460:-
Bay Shore
Är så himmla nöjd med mitt inköp. Skulle igentligen köpt ett par byxor också men dem fans inte i min storlek :(
Bloggar mer sen!
Kram

Stan

Idag bilr det stan. Ska åka med mamma runt 11 tiden och får se om det blir någon mobilbloggning. Ska i alla fall in Hollister,kanske blir något inköp vem vet?
Bloggar mer sen!
Kram
Aww,kunde inte låta bli att lägga in denna söta kanin!
bildkälla: google

Bilder från idag!

Japp,där fick ni bilder från min ganska tråkiga dag haha....
Men nu ska jag se på film och mumsa i mig min goda smoothie.
Blogga mer imorgon!
Kram

Redigering

Satt en sanbbis och redigerade i photoshop. Jag ändrade inte så mycket men men.
Ser ni någon stor skillnad?

Dagens musik

Nu blir det ett musik inlägg. Och jag har valt ut en låt som har spelats mycket på radio och många jag känner gillar den mycket och så. Själv tycker jag att den är bra men,ja ganska vanlig så. Låten heter i alla fall It Girl med Jason Derulo. Hoppas ni gillar den!

Kram

Någon där ute..?

Har börjat tröttna lite grann på min design som min kompis gav mig. Den är fin men det skulle vara lite kul men omförvandling. Grejen är den att jag vet hur man gör designers men dem blir aldrig riktigt bra. Så jag undrar ifall någon skulle kunna vara så snäll och hjälpa mig. Jag kommer länka personen såklart och skriva lite bra info om bloggen och så. Så ifall någon skulle kunna/vilja gör en design så är det bara kommentera eller skicka mail till [email protected]!
Kram

Längtar till:

Jag längtar jätte mycket till sommaren och att få åka till gröna lund med skolpoliserna då. Det kommer vara en dag jag kommer komma ihåg skarpt. Tänk er, att ha slitit i ur och skur för sitt skolpolisarbete och sen bara få åka iväg på görna lund med hela gänget helt gratis! Det kommer vara en awsome dag hoppas jag.
Kram

5 things you did not know about me

* Jag sover alltid med en lite lyslampa jag har i mitt rum.
* Min favorit frukt är mango.
* Jag är 147 cm lång.
* Dem bästa årstiderna för mig är Sommar & Vinter.
* Jag är halv grek och kan flytande grekiska.
Det var lite saker ni kanske inte visste om mig!
Kram

Recept på en enkel smoothie:

För att kunna göra en enkel smoothie så är det bra att ha en mixermaskin,det går forttare och enklare.
I alla fall,här kommer receptet:
1. 3 dl tjockyoghurt
2. 1/2 dl socker
3. 2 dl hallon
4. 1 dl blåbär
Och sedan är det bara att mixa det hela och ovala en god smoothie att mumsa i sig.
Hoppas att ni tycker det var ett bra recept.
Lycka till!

Sjuk...

Har såklart slagit i ryggen och har ont i huvudet och kan inte gå till skolan just den dagen vi skulle ha filmcafe.
Så himla typiskt av mig. Men i alla fall, har precis ätit frukost och ska ta mig en lite lufttur ner till affären och köpa bär till en smoothie jag tänkte fixa mig. Sedan bli det väl inget mer jag gör än att sitta framför tv:n eller läsa någon bok. Jag kanske slänger något inlägg då och då. Fast nu orkar jag inte mer, bokstäverna snurrar runt i huvidet på mig.
Kram

Varför ge upp för?

Nej det kan jag också undra. Jag har kämpat på något sätt det här med bloggar och så. Så jag har tänkt en hel del och kommit fram till att jag ska satsa lite mer på bloggen. Det kanske inte blir helt perfekt men,jag kanske gör någon ny design och uppdaterar mer osv. Jag ska försöka lova er att det blir lite uppdatering i alla fall.
Bjuder på en bild på mig och Phoebe från i förrigår.
Kram

.....

Vill bara säga till en tjej,förlåt för inläggs-strul. Lovar att det inte händer igen.

Lägger ner nu!

NU,har jag tyvärr bestämt mig för att överge denna blogg för kanske 3-4 månader.
Jag vet mycket själv att jag inte har gjort mitt bästa. Och designen,den har jag fått hjälp ifrån min kompis Phoebe. Jag vet inte hur hon har gjort den. Men hon sa något med att hon hade hittat den på någon hemsida eller något. Och mixpoden i menyn, den har jag satt in ganska nyligen men ändå inte. Jag gick in på youtube och sökte på mixpod.com/se för att se hur man la in den i menyn för jag hade sett på många andra bloggar som hade sådana.
Så jag ber er om en stor ursäkt. Men den här gången räcker det inte till. Det jag försöker säga är att jag inte orkar mer förns om lång tid.
Många kramar från mig!♥

Mammor & Minimodeller

Kollar just på Mammor och Minimodeller. Det är ganska bra haha!
Bloggar mer senare!
Kram

Hola Amigos

Kom just hem från mormor. Jag ska snart äta. Det blir ungspannkaka,mums.
Jusste nu kom jag på vad jag ville skriva igentligen. Jag lovar att jag kommer vilja satsa på bloggen. Inte undvika och göra något nytt,utan nu kommer jag verkligen försöka göra mer. Jag menar skriva fler inlägg,veckans blogg och mer.
Bloggar mer senare!
Kram

Utan titel

Det kommer komma ut en bok som heter "utan titel". Den verkar bra. Så jag kommer nog gå och köpa den då.
I alla fall så kommer en text från boken:
Att fylla år har alltid gett mig en känsla av att allt stannar upp. Man befinner sig i jordens mitt, den som allting kretsar kring. Det är exakt samma känsla som jag hade när mamma dog. Då var det som om klotet slutade snurra alldeles tvärt och i samma stund började jag flyta tyngdlös genom Stockholm och jag hörde inget och trodde att alla andra var lika påverkade som jag. Men alla andra gick stadigt på marken och tittade inte ens upp på mig, där jag kryssade planlöst över himlen i tron att jag aldrig skulle komma ner igen.
(Text från Raben&Sjögren)
Dem har gjort en musikvideo också, det är två tjejer som sjunger exakt om det som händer i boken. Så jag tänkte att ni skulle få se den.

-

Bli snälla inte sura,det har inte med mina underbar läsare att göra utan andra. Just nu så har jag gått igenom mycket jobbiga saker. Men jag har ändå kännt att jag klarat det. Men det finns så många människor som sviker än,och det är så jobbigt asså. Ni som vet,visst ska en kompis alltid stå för än? Det tycker jag i alla fall. Mina som kallade "kompisar" nonskalerade mig totalt. Jag gick frågande efter för att hajja något,men det gjorde jag såklart inte. Jag har en kompis som verkligen är någon jag kan lita på. Dem gjorde exakt samma sak mot henne. Så vi beslöt oss för att ta ett snack med dem och fråga vad vi gjort. Dem kollade bara bort och sa "ni har inte gjort något". Det såklart att det inte stämmde. Men jag kände bara liksom,hur kan dem göra såhär? Vi som känt varandra väl ända sedan sexårs. Och nu blir det såhär. Sen blev der jullov och jag tänkte på många andra roligare saker. Efter jullovet så började skolan som vanligt. Jag hade fått en jätte gosig kofta från Hollsiter som jag verkligen älskar i julklapp. Det första en av tjejerna säger är " En sån där kofta har jag också!". Och jag tänkte men gud, hon säger med hög röst över hela kalssrummet. Tänkte hon verkligen efter där? Men jag skulle inte göra det större än vad det var så jag sa " Jaha roligt då". Sedan så gör dem samma sak som innan,dem nonskalerade. Så jag kände nej nu får de räcka,jag tar ett riktigt allvarligt snack med dem och får se vad som händer. Så jag frågar igen "Vad fasen har jag gjort er?!". Då säger den ena " Du måste tänka efter lite grann!" Vadå tänka efter lite grann tänkte jag. Så jag frågade de. "Vadå tänka efter lite grann?". Då säger hon " Du har pratat shit om oss till en tjej". Förlåt att jag avbryter berättelsen,men jag nämner inga namn här bara så att ni vet det. I alla fall,tillbaka till berättelsen... Jag börjar tänka en stund och säger " Jag har inte paratat ett ända schit om er,och igentligen hur fasen skulle du veta det?". Hon blir tyst och säger ingentling. Och dem andra två står bara där och glor. Så jag bestämmer mig och säger " Jag pallar inte ängna min tid på tre tjejer som bara gör mig besviken". Så jag går bara. Och då skriker den tjejen som sa att jag hade pratat schit. " Du kan dra åt helvetet,fattar du det!!!". Då känner jag bara såhär,nej jag orkar inget mer! Så jag var med några andra resten av dagen och det blev inget konstigt med det. Men när skoldagen lider mot sitt slut så kommer hon som skrek mot mig fram och säger " Men seriöst,du har pratat schit om oss till en tjej". Då säger jag till henne " Du får tro vad du vill men det har jag inte gjort!". Då blir det tyst ett tag och hon säger " Jag kankse bara hade den bilden framför mig,jag trodde nog bara det om jag tänker efter". Då blir jag sur och säger " Nästan gång får du säga vad som är sant,utan inte det du tror". Så går jag hem och det blir lite bättre. Nästa dag så är jag med några andra igen och det känns mycket skönare...
Men gud vad mycket jag har skrivit,haha.
Hoppas ni verkligen förstår det här..♥
Kram

Hollisters Playlist!

Åhh så glad, hittade just Hollisters spellista. Har tänkt på att dem låtar som spelas där men aldrig fått redan på vad dem heter. Så här kommer 2 låtar från Hollsiter som jag tycker är bra och som nästan alltid spelas där,altså det som spelats 2012. ÄLSKAR DEM!♥

Little bird- Ed Sheeran
Say it in a song - The Graves

Lyssna klart på dem ni kommer verkligen gila det!

:(

Kommer ha en lång bloggpaus. Det har hänt lite personliga saker som gör att jag inte kommer ha den tiden att blogga. Jag är så ledsen. Men jag kommer börja blogga någon gång igen,men man vet ju aldrig när..
Kram

Fredag den trettonde

Idag är det Fredag den trettonde. Det betyder otur. Och jag har inte haft så mycket otur faktiskt,förutom när jag halkade på skolgården.Men vad tror ni händer idag? Inget speciellt eller Jordens under gång? :D
Är hos mormor så jag har liksom hos mormor så jag kan inte ladda upp bilder på presenterna från gårdagen.
Men jag kan ju i alla fall skriva att jag blev riktigt nöjd.

Arkivbild för tillfälle.
Kram

Kom precis hem

Kom precis hem från skolan och busvädret. Det är verkligen dåligt väder ute. Och jag säger bara stackars pappa som är ute för att köpa min tårta till kvällen. Hoppas att lite av snön ligger kvar,för det rengnar liksom mer än vad det snöar,haha.

image855
Ja det kan man lungt säga.
Kram

Presenterna från morgonen :)

Ja precis,tänkte visa er vad jag fick i födelsedagspresent på morgonen..;)

-Body mist från the body shop.Rekommenderar verkligen,den luktar supergott!
- Lipblam som lukat jordgubb!
-Lip butter fresh pear (sorrry ha ingen blid)
- Lipgloss genomskinligt,luktar ochså jättegott (bildbrist här med)
- Och sedan fick jag strumopr,och skösnören.
- Presnetkort på h&m från Maria och Paula
Jag kommer göra ett till sånt hä inlägg,men med det jag fått sen såklart!
Kram

Kör ett godnatt inlägg

Vill TYP bara säga godnatt till alla läsare som läste bloggen idag,och alla andra också såklart.
Har faktids inget mer att skiva om just nu,förutom att när jag vaknar på morgonen kommer det vara för att jag hör något "ja må hon leva,ja må hon leva" osv...
Kram

Min födelsedag imorgon...♥

Japp,rubriken säger i stort sätt allt.Imorgon är den min födeslsedag,jag fyller 12 år. Längtar som in i bomben! Kommer lägga upp bilder på vad jag fått och sånt. Sen kommer jag väl skriva något inlägg efter.
Men jag får se,jag kan inte lova något..;)
Har ingen bra bild,men jag bjuder ju i alla fall.
Kram

Dagen som gott..

Hey guys,sitter och spelar scooter XL på ipoden nu. Jag träffade ju Edith idag. Vi spelade jakten på den försvunna diamaten och sen så åt vi och åkte till bromma blocks en lite stund. Jag köpte ett mobilsmycke som är med ett litet lipgolss. Och Edith fick hår mousse av mig. Sedan så fikade vi där,jag köpte en jätte stå muffins. Men jag åt typ bara halva,haha. I alla fall så ät den första skoldagen imorgon efter lovet. Kommer kanske slänga ett litet inlägg på väg till skoaln eller påväg hem. Jag får se.
Bild från i somras,det är jag och min kusin.
Kram

Länkbyte med Edith

Kör ett länkbyte med den här fina Tjejen! Hennes blogg handlar om lifestyle,mode och vardag.
Gå in här för att komma till hennes blogg:http://editholivet.blogg.se/
Kram

Visste du att...


Under ett helt liv på 70 år tar man cirka 600 miljoner andetag.
Hjärtat slår cira 125 miljoner slag,och ögonen blinkar omkring 350 miljoner gånger.
Smarta människor som har räknat ut det :)

Kolla nedan så får ni se↓

Haha,nu blir det dagens musik video igen ;)
Jag valde ut... Home med Edward sharpe!
Har verkligen ingen aning när den här låten gjordes.
Kram

Dagen framåt

Det blev ingen fotografering med Felicia av några skäl. Men det gör inte så mycket. Jag ska träffa Edith istället och vi kanske åker till Liljeholmen lite senare eller nåt vi får se. I alla fall,jag vill bara önska er en bra skolstart! Jeg menar dem som börjar idag, te.x min brorsa. Det kommer att kännas supertråkigt att komma tillbaka till dem trista rutinerna,men ändå kul att träffa kompisarna osv...
Tagen med Ipoden och bilden är så himla suddig asså.. ;)
Kram

Ge mig!

Boomer Beach
Nu känner jag att jag verkligen vill ha den här underbara koftan.
Får se om jag åker till Hollister imorgon och kollar.
Kram

Mega jump

Ska snart se på film,men just nu spelar jag mega jump! Det är riktigt kul asså.

Vet fick jätte lite poäng,men tro mig jag är van.
Kram

Knas♥

Kan man vara klantigare än vad jag är?? Jag glömde att vi har studiedag imorgon på min skola så jag börjar inte förns på Tisdag. Och jag som ha suttit och kollat igenom pappren jag måste ha med mig till skolan osv...
Men det är ju gjort,så jag menar att jag bara kan softa imorgon. Kommer träffa Felicia på förmiddagen och ta en "fotorunda". Hon fick en systemkamera i julklapp. Det kommer bli jättekul!

Godnatt allihop!

Letaden runt lite på youtube och hittade en liten gullig video med miranda nallar. Så jag bjuder! :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll,jag har i alla fall fixa lite gott gott och en film till kvällen.


Veckans blogg...

Allt du behöver göra är att kommentera och skriva att du vill vara med och tävla. Sedan gör du ett enkelt inlägg på din blogg där du skriver "Jag är med och tävlar i http://inavonerff 's tävling om veckans blogg.". Alla som kommenterat kommer sedan att gås igenom av mig, och jag bestämmer i veckans slut vem som vinner. Jag kommer göra ett reklaminlägg och länka vinnaren.
Lycka till!

Det känns alltid såhär när lovet lider mot sitt slut..

Lite små tomt och konstigt. Nu ska man tillbaka till dem gammla tråkiga rutinerna igen,det blir väl i stort sätt som vanligt igen.Hoppas att resten av terminen blir snäppet bättre, det vill säga roligare lektioner, bättre tider osv. Man kan ju alltid drömma haha? :) Ska packa skolväska till imorron ;)



Bloggar från badet-

Bloggar från badet just nu! Ska precis åka den blåa rutchskanan..:)
Den är superrolig,man åker så här lungt i början men sedan kommer värsta nerförsbacken,haha.
Kommar att blogga en hel del sen.
Kram

Miranda nallar i mitt ♥

Fick en som kallad Miranda nalle i julklapp. Dem är så himla gosiga och söta. För er som inte vet vad det är för slags nallar så är det dem där det står "me to you" på foten.
Men det klart att ni ska få lite bilder på dem.
Kram

Somewhere over the rainbow

Hey guys,kom precis in från en liten fotorunda. Orkar inte ladda upp fler bilder en den som är ovan,datorn laggar.
I alla fall så tänkte jag bara meddela att det bli nog inte så mycket mer uppdatering idag. Ska iväg och bada på husbybadet! Det är verkligen superkul! Rekommenderar. Dem har två rutchkanor,en tunnel med ström,utomhus bad,pool,småbasänger och mer. Men jag kanske gör ett litet inlägg på väg dit,vem vet?
Kram

Dagens musik

Nu är det dags för dagens musik-video.
Och jag har tänkt till lite grann,och valt ut Set fire to the rain med Adele.
Men det var inte så lätt att hitta en bra video,men whatever huvudsaken är ju att den finns..;)

Bytte header

Satt en snabbis och gjorde en ny header. Blev ganska nöjd. Om ni inte ser den tryck f5.

En bild på mig då


Vet dålg bild,men jag bjuder ju!
Ska gå till City Gross och köpa pringels och lite mer gott gott till kvällen. Jag ska se på Gladiatorerna som det är premiär på kl.20.00 på 4:an. Kommer dock inte blogga mer idag tror jag.
Kram

Dog Face

Huden har/kommer lära/lärt vad ordet "beundra" innebär:
Varhelst jag går vill huden också vara. Huden lämnar mig aldrig med blicken,och så fort jag tittar åt hans håll genomstömas hela hundens kropp av lycka!
HUnden har räddat en åtskilliga gånger när jag har kanske varit ensam,arg,lat och grinig. Hunden har gjort en glad när han kommer min sina välkomnande pussar.
Genom att köpa en hundvalp investerar man i kärlek.
Hunden kan bara visa ett uns av kärlek,och du kommer förbli hundens vän resten av ditt liv.

Copyright på alla texter (C)
Jag verkligen älskar hundar,man blir bara glad så fort man går för bi en lite hundvalp som är lite blyg.
Snälla mami jag vill verkligen ha en hund!!♥

Haha,gjorde en lite figur på träslöjden

Haha I know,jag gjorde den på träslöjden på cirka 4 minuter.. Den får bli kallad för Bibbi!

Inköp från idag....

Kom precis hem från att ha varit på en lite shoppingtur,har varit på H&M och lite andra affärer.Eller ja, jag skulle egentligen bara kolla lite men sen så hittade jag dess två billga saker. Jag köpte proffs mousse för ändast 10 kr från h&m. Håret blir jätte lent och mjukt,så det är självklart värd pengarna! Sen köpte jag ett Lipgloss från h&m.

Vill ha från Hollister



Boomer Beach
Så himla snyggt ihop asså!
Skulle köpa hela butiken bara jag skulle ha råd haha..;)

I don't care what the whole club says, cause the party is in my head.

Dsc_0828_166667370_large

Stämmer som in i bomben!

Håller inte ni med om att dem flästa av bilderna stämmer in?
I alla fall så hittade jag dem på http://teenagerposts.tumblr.com/.
Så himla bra,brukar gå in där då och då, och det är så himla skönt att veta tt man inte är ensam om det här sakerna haha... :) Gå in ni med vettja!

Lite info om mig!

Som ni ser så skulle den vara i menyn men jag vet inte helt hur man lägger in!

↓↓↓↓

Sitter jag framför datorn och glor!
Nej,så tråkigt har jag inte. Men jag vet ärligt talat inte riktigt va jag ska göra idag.
Men i alla fall,om 5 dagar fyller jag år! Är det någon som vet vad jag aknske kan önska mig??
Det har ju varit jul så jag har inte en blekaste aning.
Kommentera & kommentera & kommentra!
Aja,bloggar mer sen.

.....

Den här bloggen handla om mitt liv och om vad jag gör på fritiden.
Häng med!

RSS 2.0