Ny header ska upp!

Jag vet att headern är nu.. Men jag vill ha lite mer bilder i osv. Känner inte riktigt som att headern passa in. Så skulle vara kul med lite tips?
-Ina♥

Don't worrry,be happy

Var inte rädd, det hjälper inte,
tro på dig själv det gör att du kan gå framåt.
Allt kan vara svår men om du bara klarar att resa dig upp så blir allt bra.
Det ändå du ska säga till dig själv är " Jag klarar det jag klarar det"
Så många gånger man har vaknat utan självkänsla.
Då man har valt att ha på sig en grön tröja men sedan tänkt att
alla andra kanske tycker att man år ful i grönt.
Det är den värsta känslan man kan ha.
Men trots det så kan man klara det"!

Svar på tal :)

Susan om Ha en trevlig Fredagskväll!♥:
Va fin due på bilden:*

Svar: Åh tack susan! Du är också fin :*
-Ina♥

Sitter och lyssnar på AVICII

OMG! Så bra altså! På sista tiden då jag lagt upp videos så har statistiken höjts. Är sjukt glad för det! Ni kanske gillar det. Do you wanna se more music on my blog?
-Ina♥

Godmorgon *Intressant*

Hejsan! Tänkte köra ett godmorgon inlägg (även fast jag vaknade för hundra år sedan haha). Är i alla fall riktigt taggad inför min resa till Landet imorgon. Ska bli så himla roligt att träffa Momo och mofa! Men det kommer vara en ganska jobbig reas få jag lov att säga. Eftersom det ligger i NOrrland så är det ganska lång upp i Landet. Föst så ska jag och min brorsa åka flyg till Östersund själva o.O. Och sedan så ska vi ta två bussar som kommer sammanlagt 4-5 timmar. Vill egentligen inte! För det är en sån jobbig resa. Men man får tänka på det possetiva,håll ut. I alla fall, idag ska ajg och Vendy åka till TioTretton för det fyller ett år så vi tänkte kolla vad dem skulle ha för aktiviteter. Bloggar mer dårifrån!
-Ina :*

Den ända i sverige med namnet "Ina-Jane"

Ina-Jane

Placering på namntoppen 2011: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 1
Antal män med namnet i Sverige: 0
Statistik för 2011 uppdateras i slutet av februari 2012
Namnsdag : 27 September
Se alla som har namnsdag 27 September »
Skicka namnsdagshälsning Skicka påminnelse om namnsdag
Mitt namn är egentligen "Ina-Jane" som min mamma kom på när jag föddes. Min mormor heter Jane och min farmor Ina så hon satte ihop det. Men mitt tilltalsnamn är Ina, och det är mycket finare tycker jag. Aja i alla fall, ifall in vill få reda på hur många som har likandant namn som du i sverige kilcka bara här: http://svenskanamn.alltforforaldrar.se!
-Ina♥

To die for this song..

OMFG,OMFG! På ritkigt jag älskar den! Speciellt refrängen den är speciell. I somras i Grekland så var vi på en beach och då så spelade dem den super högt haha.. Och jag fick aldrig reda på vad den hette men sedan när jag höde på refrängen när hon sjunger "I follow" då sökte jag på det och den kom upp, wiee. Gästerna kommer om prick 20 min så måste fixa håret nu! Bloggar mer senare.
-Ina♥

Nu..

Sitter jag framför datorn och väntar till mammis kompisar kommer. Det ska bli mysigt ikväll i alla fall. Och föressten,jag hade tänkt att ha en tävling där man kan vinna ett unikt armband från Juicy Coutrue. Jag är inte helt säker på ifall det kommer bli av men ni kan väl kommentera vad ni tycker om iden. Själv så tycker jag att det vore kul med lite tvälinga och sånt, inte bara såna där inlägg där man skriver "Idag har jag osvosv" Så jag tycke att det kunde vara kul med lite sånt. Har börjat med dagens outfit lite lätt också ni kan se ett under. Jag tror inte det bli någon bra upd btw,men ska försöka i alla fall. Inte så kul att vara inne på datorn när man har gäster..
-Ina ♥

So ture, I love you..


Dagens outfit inför Middagen!


Forever Alone!

Känner mig lite dissad faktiskt haha.. Kan inte bara någon underbar kompis ringa mig! Det vore super kul för annars komer jag vara Forever-AndEver-Alone.. Haha. Nej men, om cirka 3 timmar så kommer mammas kompisar så vi kommer ha det mysigt vi kommer att kolla på på Melodifestivalen,mysss♥. Om det är någon som kan rekommendera en skola så kommentera,våga! Jag är så less på min skola så det är inte sant. Vill  träffa folk som ha samma intressen som än osv.  Måste hjälpa mamma nu att fixa med maten aha..
Bild brist!
-Ina♥

♥ 8 letters,3 words,1 meaning.. I love you

Du föddes, du lever, och du kommer alltid att göra det,
Du är min underbara kusin, min underbara skatt,
När jag kom in så såg jag dig, du satt,
du satt där med din söta mjukis dress,
Att inte få träffa dig gör mig faktiskt lite less,
Träffar dig bara en gång om året,
Men det kommer bli förändring!
I love u!♥

Ha en trevlig Fredagskväll!♥

Bloggar mer imorgon!
Puss :*

Some times you have to be a bitch,to get things done..

Ja,rubriken talar om ämnet! Idag ha det varit en ganska jobbig dag får jag lov att säga. Innan vi skulle ha idrott så var vi ju i omklädningsrummet för att byta om. Min kompis hade sin Iphone med sig och filmade mig och min kompis när jag satt på hennes axlar och sjöng haha. Sen var det en tjej i klassen som sa till oss att lägga av. Vi hajjade ingentlig så vi forsatten. Efetr idrotten hade vi bokcafe och då sa vår lärare till oss att komma ut och prata. Han sa at på får jävla skola så får amn absolut inte filma det är strängt förbjudet! Men på riktigt! Vi sa till honom att vi hade bara skjat och att det bara vi bara filmade varandra ingen anann! Så vi frågade honom hur han äns den gång kunde veta att vi hade filmat. Och då sa han att en tjej i klassen hade sagt det! Och vi fattde att det var hon som inte ville att vi skulle filma. Men man blir så irriterad, jag hade inte hört talats om den regeln och då får ju han skyla sig själv. Efter det gick jag in till klassrummet och fågade hon som challat varför hon gick och sa allt. Och hon sa till mig att vi tar det sen. Så efter lektionen så gick vi till henne och frågade och hon sa att det fanns en jävla regel att amn inte får filma! Och då sa jag till henne "Om inte vi filmat dig då har du fan ingte med det att göra!" Hon bara gick sen. Och våra lärare ha förändrats så han säger att vi måste lösa en så liten grej efter lovet!
Aja,ville bara ha det skrivet!
- Ina ♥

Världens bästa låt ever!


Kan verkligen inte sluta lyssna! Den äger.. Lyssna klar jag lovar er ni kommer gilla den.
Kram..♥

Hollister sommar!

OMG, måste köpas! Eller nja,hoppas det i alla fall. Vilken av dem tre gillar in mest?

Nikki slggade över!

Rubriken säger allt! Igår så slaggade underbara Nikki över hos oss och vi hade det jätte mysigt. Först så var vi på Euroabuffe i skolan,och sen så åkte vi madrass. Och till sist så såg vi en film med lite godis haha! SKa lägga ut ett hollister collage snart med deras somar kläder! Och föressten, idga var jag på intagningsprov till kulturama skolan. Det var nervör men ändå kul. Får se om jag kommer hoppas det i alla fall!
Nikki på bilden ovan! Döör..♥

Jag har inget att göra,som ni kanske märker!

photo edited for free at www.pizap.com
Asså varje gång jag ska ta en bild så måste jag gå in på himla pizap.com för att bara ta en bild med webkameran. För jag har inte hittat webkameran man har på dator! Är det någon som vet hur man hittar? För jag tycker det är så fult med den där talebubblan med pizap text i! Nästa gång får jag väl ta bild från facebook haha. Nog om det. Jag har ringt hollister föressten (jag vet konstigt). Det var roligt (?) faktiskt! Det var en tjej som svarade och hon pratade på Engelska och frågade mig vad det var jag ville. Och jag började förklara vad det var jag sökte (det var den där snygga rutiga skjortan) på Svenska. Och då säger hon " Escuse me, can you talk English,please?" och jag bara tänkte "Oj" svårt att förklara. Så jag förklarade lite lätt och hon förståd precis. Och dem hade dem inne! Jag frågade om priset och gissa vad den kosta? Bara 180 :-. Måste åka in och kolla på den i alla fall! Men det skulle egentligen vara en " bloggpause" under kvällen men det verkade inte ha höllt så länge. Nej men, det är ju faktiskt inte kväll än! Så dert här bilr det sista inlägget fö dagen!
Puss

80:e inlägget!

Nu exakt blir det här mitt 80:e inlägg,Wihoo! Nej men, det är ganska mycket för att ha haft bloggen så kort tid. Nu börjar jag känna att det är riktigt kul med bloggen. Ska blogga mer,man kan säga att jag ska satsa stort. Vilket jag redan försöker med. Men det är bra att ha den insatsen om man säger det så! Men jag har ju en bloggpaus under kvällen så det här bilr det sissta idag. Men ville egentligen bara skriva att det var det 80:e inlägget!

Bloggpaus

Kör en liten  bloggpaus över kvällen haha.. Men jag mår ganska dåligt och sedan vill jag umgås med familjen den här kvällen. Så det bilr bloggning imorgon igen.
Puss

Body Spray

Tänkte att jag skulle visa er bilden på body sprayen från Hollister jag fick av pappa i Lördags! Den luktar verkligen supergott. Det står på den att det typ är Mandel och roslukt men jag tycker att det mer är någon sorts vaniljlukt.
Här kommer bilden på den i alla fall! :)
Rekommenderar stort!

Ny Header, Ny design tryck f5!

Gjorde klar det sissta i designen nu! Header och lite till. Tycker den blev ganska fin, eller asså jämfört med min andra design haha.. Men vad tycker ni?
Kommetera eran åsikt om den! ♥

Sjuk + Vad ska jag blogga om?

Är hemma från skolan idag. Vaknade på morgonen oh kände att jag mådde shit haha.. Så ja, här sitter jag själv farmför datormed en god smoothie vid sidan av. Lovar er att göra lite bättre inlägg nu! Vet bara inte om vad jag ska blogga om haha..Vad vill ni egentligen? Det blir tråkigt annars.
Kommentera vad ni tycker och vill!
Puss

Vill ha! ♥

Någon av dessa måste jag ha! Vet inte vilken bara haha. Vad tycker ni? Jag tror den rosa! Får se.
Kram

Dagens Schema!


Tips om Header!



Ska göra en ny header och behöver TIPS!
Kommentera tips typ: Vilken färg, Hur många bilder, Vad för bilder
och typ detaljer osv..!

ALLA SOM KOMMENTERAR TIPS FÅR EN LÄNKNING! :)

Är min blogg bra?

Ja,jag udrara.. Min statistik går inte så bra och jag vet inte riktigt vad det kan beropå? Kanske att jag har för lite bilder eller något? Jag lovar att jag ska satsa mer. Det inebär att jag ska göra fler inlägg osv.. Kommentera vad ni tycker egentligen om min blogg!


Melodifestivalen

Jaa! Idag är det Melodiferstivalen. Hoppas det blir några bra bidrag.. För jag tycker det har varit ganska tråkiga bidrag i år haha! Min favourit hitils är nog Låten Loreen sjunger. Det börjar snart så jag bloggar mer imorgon!
Puss

Gallerian Idag - Hollister inköp


Idag vatr jag i Gallerian med pappi! Jag köpte den här underbara jackan och en body spray som luktar awsome. I alla fall, jag kommer att sova hos min underbara moster ikväll så jag vill inte ägna min tid med dator. Så det blir väl lite uppdatering hipp som happ. Nu måste jag åka innan det blir för sent!
Puss..♥

Varför har man rubrik?

Ohla amigos! Har just kommit hem från en mysig kväll med pappa & Andreas i Solna Centrum. Skulle köpa en duschkräm för endast 19 kr men det blev inte av. Vad ska ni göra för något mysigt ikväll? Själv så ska vi se en film som är någon komedi och käka lite chips och sånt. I alla fall, jag ville bara säga att det kommer inte vara så mycket updatering imorgon btw. Kommer åka till stan och köpa en body spray från Hollister som luktar jätte gott. Dem nhar precis fått in dem igen! Sedan kommer jag ha en mysig kväll md två underbara tjejer Emelie och Phoebe! Vi kommer gotta ihjäl oss haha.. Nu ska jag sätta på tv:n och kolla på Wilds kids.. Haha, men det är faktiskt ganska spännande trotsallt.
Hugs-n-Kisses

Bloggpaus..

Kör en bloggpaus nu. Har jätte mycket och så. Har mycket läxor,saker jag måste reda ut osv.. Jag vill liksom inte bara vara inne på dator hela tiden. Måste liksom göra annat okså. Men jag lovar er att jag kommer att göra i alla fall 2-3 inlägg per dag efter bloggpausen. Hope you did not miss me too mutch.. Haha skoja bara. Bloggar snart igen! P
Puss..♥

Hemma efter en rolig dag

Har precis kommit in från att ha åkt madrass ute på en jätte bra backe. Innan det så bakade jag och Phoebe en kaka och sålde för att få in pengar till en sak som jag kommer skriva upp i ett annat inlägg när jag har samlat ihop allt haha.. Jag kan i alla fall avslöja att jag måste samla ihop 800 kr och har bara samlat 240 typ. Vi fick ihop 50 kr. Men vi ska fortsätta imorgon troligtvis. Ska chatta lite med några på facebook nu! Bloggar imorgon! Puss..♥

Lägg av!

Det är någon (nämner inga namn) som loggar in på min blogg och kollar statistiken! Lägg bara av med det är så himla iriterande.. Måste byta lössen nu! Men alla andra som läser min blogg vill jag bara skriva till att:
- Utan er ärinte min blogg någoting! ♥

HAHAHAHA :D

Igår så var jag och Phoebe ute och gjorde den här videon haha...

Vad tycks?

Vad tycker ni om påbörjade designen? Ska göra en ny header och lite mer ikväll! Kommentera vad ni tycker!
Puss

Ut

Ska ut och åka "tefat" med Phoebe nu! Men det är faktiskt riktigt kul! Måste ut nu innan Phoebe väntar för länge.. Designen gör jag klart ikväll.
Puss

Design på g!

Hejsan! Fixar en design som kommer snart upp.. Men hinner inte göra klart hela idag. Men imorgon förhoppningsvis!
Kram

Tillfällig

Har gjort en snabb tillfällig design! Men jag tycker fortfarande att det ser förjävligt ut. Jag vill så gärna att det ska bli fint. Om ni undrar varför jag inte bloggar så mycket just nu så får ni läsa i det inlägget som heter "Sorry". Om ni inte ser min nya (tillfällig) tryck f5. Om jag kommer blogga igen,så kommer det vara om en vecka kanske. Annar så bilr det kanske inte så mycket mer. Ha en trevlig Lördaagkväll. Det är ju Melodifertilvalen Wiee! ♥
Kram

Hoppas!

Jag verkligen hoppas det blir någon design nu! Har inte fått svar än.. Men jag får hoppas på det bästa. Jag väntar i alla fall i en vecka till. Annars så vet jag ärligt talat inte riktigt hur det blir. Hoppas ni orkar vänta ett litet tag till :)
Kram

Sorry

Förlåt för dålig bloggning. Men jag har haft fullt upp med läxor b.l.a. Och jag tycker tyvärr inte det är så kul att blogga när man är så missnöjd med sin design. Har kontaktat en tjej vid namn Sonja som kanske kan hjälpa mig. Jag vet inte än,har inte fått svar. Men jag kan ju tipsa er om hennes blogg i alla fall. Den är bra enligt mig. Jag gillar fotobloggar och det är det hennes är. Hon skirver även en massa fina texter i vissa av hennes blider. Jag tipsar. Läsvärd blogg till 100%. Bloggen heter zlokka.blogg.se. Lovar er att om jag får någon design så kommer jag börja blogga igen. Jag avskyr min design så,det är ganska självklart att jag inte vill blogga för det. Hoppas att ni inte blir besvikna. För jag lovar jag kommer komma tillbaka så fort som möjligt!
Puss

Godnatt alla smultron i världen

Nu blir det nattinatti för mig. Ska gå och lägga mig ganska tidigt idag eftersom jag är skolpolis imorgon bitti. ORKAR verkligen inte det! Men vad gör man? Jag får ju åka till Cola fabriken och grönan. Så jag tycker det är värt. I alla fall,tycker ni jag borde göra en ny design? Kommentera vad ni tycker!
Puss

Bilder inköp- Hollister

Lovade ju att visa bilder på vad jag köpt på hollister. Så här kommer dem!
Kärlek till hollister!! ♥♥
Puss

Gallerian idag!

Var i gallerian med Vendela idag ju. Så tänkte visa er mitt inköp. Kan dock inte visa det i det här inlägget.. HAr ingen bild än. Men lovar att vi sa sen. Jag köpte en T-shirt som är mörkblå där det står hollister på. Eller ja,jag skulle igwntligen köpa en body mist från hollister för endast 90 kr. Men den var slut. Så jag åker in till stan om 1-2 veckor för att kolla ifall dem fått in dem. Har inte så mycket mer att skriva haha..
Kram

Sorry

Förlåt för dålig bloggning......
I alla fall, jag tänkte berätta lite om min dag imorgon. Det kommer att bli super kul! Jag och Vendela kommer att åka till stan och gå in på hollister b.l.a och lite fler affärer. Och sedan så måste jag köpa en present till mormor för hon fyller år imorrn. Men jag kan tyvärr inte säga vad jag ska ge henne för hon kanske kollar på bloggen och ser det. Men inte för att jag tror det för hon brukar nästan aldrig göra det men ändå. Jag tänkte köpa en parfym från hollister. Och jusste, vi kommer gå till tiotretton också en stund. Nu ska jag i alla fall fixa lite myspys inför kvällen. Melodifestivalen är ju idag,så det kommer bli mysigt..♥
Bloggar mer imorgon!
Kram

RSS 2.0