Med och tävlar hos http://fannywikstrm.blogg.se!

Hej! Nu är jag med och tävlar på en superfin blogg som ägs av en tjej som heter Fanny, om att vinna en design! Hon gör super fina designers + att hennes blogg är väldigt intressant att läsa. Så varför inte ta en titt? Kram

Trevlig valborg!

Heey!
Hoppas ni får en trevlig Valborg allihop! Jag kommer fira valborg på tranebergsängen, jag kommer sälja saker där också till klass resan och ha allmänt mysigt..♥ Puss!

Shopping med mamma igår!

Hejsan!
Tänkte visa er vad jag köpte när jag var i stan med mamma igår! :)


Godmorgon


Hej alla fina!
Tänkte trots allt slinka ett litet inlägg, men det kommer inte bli så mycket framöver men det har ni säkert läst redan.. Har ni haft en trevlig morgon hitils? Just nu ska jag och mamma fixa skones! Det är så himla gott tycker jag, haha :) Senare idag ska jag och några kompisar fixa inför en loppis vi ska ha på Valborg till klassresan som kommer att vara snart. Sen ska jag vara ute med några andra och hitta på något. Puss! 

Svarar till Linnea!

Linnea♥ om Live ~ Love ~ Laugh:
Underbart fin♥

Svar: Tack du med! ♥

Linnea om SVAR PÅ TAL:
Japp, bodde där upp ;) Hittade hit genom att söka på en blogg på google och sen in på bilder och klickade sen på en av bilderna och kom hit! :DD JÄTTEFIN <3 Men har tyvär ingen blogg för nu. Har haft massa men ska ta och starta en snart! JAAA, skulle vara superkul om vi kunde träffas! KRAAAM! <33

Svar: Okej då förstår jag hur du hittade hit. När du gör en ny start på blogg kan du ju gärna skicka en kommentar här om vad den heter så kommer jag att börja läsa! KRAMAR <33




Live ~ Love ~ Laugh

Hej alla!
Jag vet att det var länge sedan jag bloggade och ni kan ju läsa om orsaken lite längre ner i arkivet. Men jag slinkar ett litet inlägg nu bara för att jag känner lite för det nu. Men min blogglust är tyvärr inte på topp. Och inte allt annat heller. Men annars mår jag bra. I tordags var jag med mamma i stan,jag köpte ett par Jeans från Hollister, coh så köpte jag presenter till två av mina kompisar som hade kalas på samma dag,igår. Det var jätte mysig. Det första var bio kalas och det var Agi som hade det. Och det andra var att man skulle klä ut sig till en kändis och det var Vendela som hade det kalaset. Det var kul,men jag blev väldigt trött haha! Jag kommer nog att slinka ett litet inlägg då & då när jag har tid/lust. Men som sagt strax innan sommarlovet då blir uppdateringen på topp,Puss!

SVAR PÅ TAL

Linnea! om Viktigt:
Klickade precis in på din blogg och efter ett tag såg jag att jag har träffat dej, på Strandhem!! Kommer du ihåg mej Linnea? Vi var väldigt mycket med varann? Eller jag är inte 100 procent säker på att det nu är du? Men var du på Strandhem 2011? Kraaaaamar! :) <3

Svar: Hej Linnea! Ja gud ja, det är jag Ina! Jag kommer ihåg dig precis,strandhem 2011 :) Du bodde på övervåningen med Linda och Ellinor och Cornelia väl? Men vad roligt att du hittade min blogg. Och en liten fråga: Hur kom du fram till min blogg? Har du någon blogg?  Skulle vara jätte roligt ifall vi kunde träffas någon dag! Kraaaaaam!♥




Viktigt

Hej allesammans!
Jag har en held del jag måste skriva till er. Jag kommer att ha en bloggpaus i en månad framöver. Det beror på att jag har verkligen mycket i skolan. Jag har ganska många prov som måste göras och jag vill inte komma efter. Och sedan så spenderar jag för mycket tid här på bloggen(inte så att jag inte vill det, men det vill säga att jag är inne på datorn för mycket). Det är abslout inte så att jag inte vill vara inne på datorn, emn jag har ju mycket i skolan som sagt. Det är ju inte så många som läser bloggen så det blir inte lika kul då. Ingen kommenterade på frågestunden, ingen deltog i tävlingen. Men det är inte så att jag klagar, utan det vore bara lite rioligt ifall ni kunde kommentera då och då, men det är inte därför jag bloggar,utan för att jag tycker det är roligt. Men det är inte bara därför, jag vet inte varför men jag känner mig lite nere just nu. En hel del har hänt i skolan och jag orkar inte med allt. Jag ska byta skola i sommar hoppas jag och jag vet inte om det kommer bli lyckat eller inte men jag tvis inte i den dåliga skolan jag går i nu. Alla lärare är oretvisa och så. Jag kan tyvärr inte tala om vilken skola jag ska byta till men det är antingen eller. Jo jag menar, att jag kan välja mellan två skolor jag kommit in på. Den ena har Engelsk inriktning, och den andra har musik inriktning. Hoppas ni är förstående. För jag LOVAR er att jag kommer tillbaka snabbare än vad ni tror. Strax innan sommarlovet. Hoppas ni kommer har en bra tid tills dess! Pussar från Ina!

Rubrik

Hej Allihopa!
Först kan jag ju bara skriva förlåt för usel uppdatering men jag har inte haft den tillgången. But now i'm back! Just nu gör jag inget speciellt. Det har blir ett ganska litet och ointressan inlägg men kommer inte rikitgt på vad jag har och skriva. Bloggar mer sen,Puss!

Morgon morgon!

Godmorgon alla fina läsare!
Är verkligen trött just nu haha. Kom hem kl 1 på natten igår kväll. Egentligen var det inget speciellt med kyrkan men det var trevligt att tända ljus och det var många där. I alla fall, idag ska jag till Åhlens för dem gör typ gratis naglarna fina där haha :D Ja men har liksom inget annat för mig. Puss!
Den nya bakgrunden :)

TV

Just nu sitter jag och kollar på någon komedi.. Men orkade inte kolla reklamen så gjorde ett litet inlägg :P Ska trägga pappa klockan 11.00 och därifrån ksa vi åka in till stan. Ska bli så spännande att åka till den dära kyrkan haha. Puss!

True


12.00

Hej! :love: Nu har jag kommit hem från Alex och Melina! Det var roligt :) Tänkte berätta om en konstig tradtiton i Grekland. Eftersom min pappa är från Grekland så firar vi påsk den här helgen också. Det är alltid påsk en vecka efter där(fråga mig inte varför har faktiskt ingen aning :D ). I alla fall, varje påsk så går dem allra flesta från Grekland till en kyrka kl 0:00(12 på kvällen). Så ikväll kommer vi åka till en kyrka i stan och tända ljus typ haha. Men aa, det kommer bli ganska intressan. Har aldrig gjort det förut. Puss!

Dagens Planer



 Åka hem från mormor

 Åka och träffa Melina och Alex

Blogga!

Mammas kompis och hennes man kommer på middag

 Vara ute en liten stund med finaste!

 SOVA!

Hos mormor

Hej! Har precis kollat på let's dance och nu ska jag se filmen "farsan"! Den är riktigt rolig faktiskt. Var som sagt i stan idag på musikmuseet och på pizza hut. Köpte även en kofta och en blus. Visar imorgon kanske! Ha en trevlig kväll :) Puss!


Drar nu, bloggar mer senare!

Rubriken säger allt :D Puss!

Just nu+ lite pics

Sitter jag framför datorn och kolla på en serie. Jag har missat en hel del så jag måste komma igen innan det sänds på tv :) Här kommer i alla fall några webkamera pics som jag tagit nu:

Dagens Fråga!



Frukost

Nu ska jag äta frukost och inte göra något speciellt. Ungefär klockan 13.00 idag ska jag träffa mamma och Andreas hänger på, vi ska åka till stan och gå på ett museum och sdan äta på Pizza Hut. Puss!

Home now

Har percis kommit hem från att ha varit på City Gross typ och köpt snacks. Haha lite sent kanske men ändå. Var så sugen. Imorgon ska jag till något museum med mamma och Andreas och äta på pizza hut :) Goodnight!♥

Test videoblogg!

Haha, den blev lite fail men ville prova videofy.me och det är faktiskt riktigt bra. Kommer även att göra videoinlägg från youtube.

Glömt?

Psst, har ni glömt frågestunden och tävlingen? Jag låter frågestunden vara till på Tisdag istället. Så kom igen, fråga på och delta i tävlingen.. Det skadar väl inte,haha? Puss!

Haha

Så sant :D

@middag snart

Nu har mormor kommit och jag ska äta alldeles stax. Vill bara önska er en undebar kväll, ni betyder så grymt mycket för mig!♥. Puss!

Vunnit veckans blogg!

Hejsan allihopa!
Gissa vad? Jag har vunnit "veckans blogg" på http://tinkersmilla.blogg.se! :) Superkul faktiskt! Läs hennes blogg också den är jätte fin!

Inläggsrubrik

Hej alla finisa! Det blir ingen bra uppdatering idag -.- Jag kommer vara med pappa nu och åka och bada och sen kommer jag att sova över hos tvlingarna. Kommer ha det så hääär kul.Puss!

Goodmorgon!!

Goodmorgon!!
Vaknade alldeles nyss och är emm.. väldigt trött haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske se med någon? I alla fall, jag har gjort en lite tillfällig design för min förra var hemsk tycker jag. Det var för mörk liksom jag ville ha något ljusare,HISS/DISS? Ska äta frukost nu och fixa mig lite. Hug&Kiss♥

Min dag!

Hejsan alla fina!
Tänkte berätta lite om min dag hära! Först så åkte jag jag till vällingby centrum med pappa för jag letade efter en skinnjacka men hittade ingen. Sen kom jag hem och åt. Och nu ksa Maria och Paula komma snart. Ska bli riktigt kul! Bloggare mer senare. Puss!


Tävling!

Nu kommer den efterlängtade tävligen! Där man kan vinna ett Paul Frank läppbalsam värde ca 50:- Här kommer reglerna för tävlingen:
• Kommentera att du är med och skriv på din blogg att du är med och tävlar på min blogg, skriv gärna det på facebook också då blir det större chans för dig att vinna. Om du dock inte har blogg/facebook så strunta i det :)
• Länka det inlägget du skrivt att du är med och tävlar i!
• Skriv ditt namn/efternamn/mejadress så jag akn kontakta dig via mejl om du vunnit.
• Kommentera gärna lite på min blogg, det gör alltid min dag och så får du större chans att vinna då också :)
Lycka till!




Är med och tävlar om att bli veckans blogg på:

Hejsan! Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på dem här fina bloggarna:
Tinkersmilla.blogg.se :)
Perfectsmile.blogg.se :)

Svar på Tal

Linn om Basic Hollister:
EHH...har du bara kläder från hollister inget annat märke elr??

Hej Linn! Em.. Nej utan det är tvärt om faktiskt. Jag har lite saker från Hollister och annars så brukar jag vardagligen shoppa på te.x Lindex,H&M,Kappahl och Cubus. Men sedan har jag en tröja från Ralph Lauren och en kofta från Tommy H. Men dock är tröjan från Ralph Lauren lite för liten. Men jag tycker att hollister har fina kläder och därför så kan det vara kul att göra lite collage med det och så.

Tävling på G!

Kommer ha en tävling när som hälst, så håll utkik så kommer det upp något ska ni se! :)



Dagens Finaste

Idag blir dagens finsate ingen mindre än... Lydia Farde! Hon är söt,snäll och mer. Jag känner inte henne så jätte bra men vi har träffats några gånger :)

Vill bara säga att, du är min finaste♥

Om du ser dethära vill jag bara skriva att tack för att u är en sådan fin kompis, alla minnen vi har från g:års och mer. Kommer aldrig glömma dig Vendy!

Nu..

Sitter jag framför datorn och glor haha.. Nej men jag ska snart träffa pappa och åka in till stan och köpa en vår jacka från Zara och ett par mjukisar från Hollister, Mysig..♥ Bloggar senare!
Puss



G.O.D.N.A.T.T.

Godnatt alla fina läsare. Ska sova lite tidigare idag för att sedan träffa pappa runt 10.00 imorgon! Puss&kram!

Me and my canon :D!


Frågestund

Kör en frågestund som avslutas på Söndag(15/4). Så fråga på, jag svara på alla frågor!
Puss

GLAD PÅSK I EFTERSKOTT!

Hejsan alla! 
Vill bara önska er en fortsatt underbar påsk! Och att ni ätit massor med godis,hahha. I alla fall ska se på film med the family nu, så puss!

Hahaha

photo edited for free at www.pizap.com
photo edited for free at www.pizap.com
photo edited for free at www.pizap.com

Basic Hollister



Hello everyone!
Jag tycker att Hollister´s t-shirts och långärmade tröjor med tryck/text på är riktigt snygga! Dom är jätte fina på också såklart. Jag tog ut några som jag hitta på deras hemsida. Ska nog köpa någon snygg snart! Vad tycker ni om dem?
Puss


Rubrik?

Hejsan alla! 
Just nu gör jag inget speciellt. Jag har precis kollat på "lyxfällan" och ska packa lite inför resan. Tänkte bara slinka ett litet inlägg innan jag drar iväg :] Snart kommer min brorsa hem och vi ska typ värma någon pizza som blev över igår. Bloggar kanske senare puss!



Dagens Finaste

Hejsan!
Jag vet liksom inte riktigt vad jag egentligen ska blogga om, så här kommer "Dagens finaste".
Idag blir ingen mindre än min fina kompis Nicole Söderlund dagens finaste. Hon är söt,snäll,trevlig och allt.
Hon går i min skola och vi har känt varandra sedan vi var 1 år :] Tyvärr har hon ingen blogg utan vi försökte göra en blogg tillsammans men vi blev inte nöjda med designen så det vart inget mer med det. Det var i alla fall dagens finaste.
Puss

Bilder genom min tid :)

Tänkte visa er lite bildet från när jag var liten till nu:

2001
2005
2008
2010
2012
Japp det var lite bilder genom min tid, ganska stora förändringar va?
Puss


Ben and Jerry's

Sitter och käkar en Ben and Jerry's klockan 9 på morgonen, normalt eller?

Puss 


Ang uppdateringen...

Sorry för den superdåliga uppdaterigen. Jag vet att man alltid skriver "förlåt" och så blir det inget mer med det.. Men nu har jag lite anledningar.. Först så låg jag jätte mycket efter i matte boken. Sen så tänkte jag inte riktigt på det. Och nu under påsklovet kommer det bli mer. Men inte under påsk dagarna. För då kommer jag hem från Skövde på Söndag. Men efter det, då blir det minst 2 inlägg om dagen hoppas jag :)
Puss


Yey, Easter holiday!

Hejsan alla fina!

Nu är det,det efterlängtade påsklovet! HAPPY* Tänkte visa er hur mitt påsklov kommer att se ut:
Japp såhär ser då mitt påsklov ut dåra.. Inget speciellt men ändå lite i alla fall. Idag runt 12:tiden kommer jag åka till Skövde vilket kommer bil superkul! Kommer träffa mormor kusin där.
Hoppas ni får en superfin påsk/lov! ♥
Puss


DAGENS BLOGG #1

Nu tänkte jag köra "DAGENS BLOGG" här på bloggen. Jag tycker liksom att jag har bloggat för mycket i sånhär stil "Idag var jag i skolan sen kom jag hem" osv osv. Så nu blir det nya tag.. Håller på att förberedan en TÄVLING! :] Ni kommer att få se vad det blir. Har nämligen tänkt på det länge.

Dagen blogg idag bilr........ http://ebny.se!
Det är tre tjejer vid namn Emilia, Fanny och Ebba som äger den bloggen, och den är riktigt bra :) Så checka?
Puss


RSS 2.0